Siirry sisältöön

Jäsenedut

Upseeriliitto tarjoaa jäsenilleen taloudellisesti merkittäviä jäsenetuja

Edunvalvonta on liiton jäsenen merkittävin jäsenetu, mutta jäsenet ovat oikeutettuja muihinkin niin Upseeriliiton omiin kuin yhteistyökumppaneidenkin tarjoamiin monipuolisiin etuihin.

Opintojensa aikana kadetti voi hakea Upseeriliiton takausta opintolainalle enintään 3000 euroa. Lisäksi jäsen voi hyödyntää Akavan ja Danske Bankin yhteistyösopimusta, joka tarjoaa etuja vastavalmistuneille sekä asuntolainaa tarvitseville.


Oikeusturva- ja vastuuvakuutus auttaa upseeria työelämän pulmatilanteessa

Turvana oikeusapu ja pääluottamusmiesten palvelut

Liitto on ottanut  jäsenilleen oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen, joka kattaa esitutkinnan ja oikeudenkäynnin aiheuttamat kustannukset.

Apua on saatavilla myös sotilaslakiasioihin erikoistuneilta lakitoimistoilta, joiden kanssa Upseeriliitolla on yhteistyösopimus.


Golfia Vierumäellä ja Nurmijärvi Golfissa

Kaikilla golfkentillä voi pelata jäsenhinnalla, joka on vieraspelaajahintaa merkittävästi edullisempi. Tarkista pelioikeuksien säännöt ja maksutiedot jäsensivustolta.

Upseeriliitolla on yhteensä 14 pelioikeutta, joista kuusi Vierumäki Golfissa Classic-kentälle ja neljä Cooke-kentälle sekä neljä pelioikeutta Nurmijärvi Golfissa.


Upseeriliiton ja yhteistyökumppaneiden vapaa-ajankohteet vuokrattavissa edulliseen jäsenhintaan

Tarjolla yli 20 mökkiä

Vapaa-ajanvietto mökkeillen, ulkoillen, liikkuen ja lepäillen onnistuu erinomaisesti Upseeriliiton tarjoamien vapaa-ajanviettopaikoissa.

Vierumäellä, Konttaisenrannassa ja yhteistyökumppaneilla on tarjolla yhteensä yli 20 mökkiä.

Eniten mökkejä on vuokrattavissa liiton omassa mökkikylässä Konttaisenranta, joka sijaitsee Kuusamossa noin kymmenen kilometriä Rukatunturilta. Laskettelukaudella on tarjolla hissilippuja edulliseen jäsenhintaan.

Vierumäellä voi golfata vieraspelaajaa halvemmalla hinnalla. Mökkejä on puolestaan tarjolla neljä.