Siirry sisältöön

Tervetuloa Upseeriliiton uudistetuille kotisivuille

20.9.2021
Essi Lindqvist

Liiton verkkosivut uudistetaan. Tavoitteena on selkeyden, käytettävyyden ja sisällön laadun parantaminen.

Näin kuului tehtävänanto, kun liittokokous lähes vuosi sitten hyväksyi Upseeriliiton toimintalinjat vuosille 2021-2023.

Tehtävänannon ensimmäinen etappi on nyt saavutettu.

Verkkosivujen uudistusurakka ei kuitenkaan julkistukseen lopu, vaan tarkoituksena on parantaa ja kehittää kotisivuja jatkuvasti käyttäjien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Täällä verkossakin haluamme täyttää Upseeriliiton viestinnälle asetetut tavoitteet avoimuudesta ja asiantuntevuudesta. Kerromme toiminnastamme jäsenille, sidosryhmille sekä ympäröivälle yhteiskunnalle.

Uudistusprojektille asetetuista tärkeimmistä tavoitteista toteutuu, kun kotisivut rohkaisevat vuorovaikutukseen.

Esimeriksi uutisia, blogeja ja Sotilasaikakauslehden juttuja on mahdollisuus jakaa niin some-kanaviin kuin suoraan sähköpostiin. Kun painat tekstin lopussa olevaa kirjekuoren kuvaa, voit lähettää jutun linkin saatesanoilla Upseeriliiton kotisivulla on julkaistu uusi artikkeli, jonka uskon kiinnostavan sinua.

Anna palautetta ja osallistu kotisivujen kehittämiseen

Kotisivut jakautuvat kahteen osioon eli kaikille avoimeen julkiseen puoleen sekä Upseeriliiton jäsenille tarkoitettuun jäsensivustoon. Jäsensivustolle kirjaudutaan samoilla tunnuksilla, joilla kirjauduttiin vanhoillekin kotisivuille.

Jäsensivustolta löytyvät muun muassa jäsenten tietopaketit. Niihin on koottu Puolustusvoimissa tai Rajavartiolaitoksessa työskentelevän upseerin työelämässä tarvitsemaa tietoa. Lisäksi löytyvät tietopaketit kadeteille ja evp-upseereille.

Jäsensivustolta pääsee myös varaamaan mökin Vierumäeltä tai Konttaisenrannalta, mutta varaukset tehdään vielä vanhojen kotisivujen varauskalenterista. Seuraava kehityskohde onkin varauskalenterin uudistaminen.

Uuteen tottuminen vie aina aikaa, joten surffaile sivuilla ja tutustu sivuston rakenteeseen. Ja mikä tärkeintä: anna meille palautetta, että voimme tehdä kotisivuista vieläkin selkeämmät ja toimivammat.

Risuja ja ruusuja sekä kiitosta ja kritiikkiä saa lähettää Upseeriliiton viestinnän tiimille viestinta@upseeriliitto.fi

Essi Lindqvist

Essi Lindqvist työskentelee Upseeriliitossa viestintäpäällikkönä. Yhteystiedot: lindqvist@upseeriliitto.fi / viestinta@upseeriliitto.fi